CFR CLUJ – RAPID 0-1

11-feb.-2024 01:42

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu Rapid, în a 25-a etapă a Superligii.

Oaspeții au avut prima ocazie a partidei. În minutul 2, aflat în careu, Rrahmani a trimis din foarfecă, dar balonul a trecut deasupra porții lui Sava. Șapte minute mai târziu, Burmaz a centrat în careu, balonul respins a ajuns la Djokovic, care a șutat și a reușit să deschidă scorul. În minutul 19, după centrarea lui Manea, Mogoș a preluat în careu și a șutat, dar Aioani a reținut. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+5, același Manea a centrat în careu, Otele a recentrat cu capul, dar Muhar, aflat la colțul scurt, a fost blocat în momentul execuției.

În a doua repriză, în minutul 51, Deac a pasat pentru Tachtsidis, balonul respins de Cristea ajunge la Mogoș, care a șutat puternic din interiorul careului, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Aioani. În minutul 74, Petrila a centrat din lovitură liberă, Albu a reluat cu capul, dar balonul a trecut puțin pe lângă poarta lui Sava. În minutul 90, Muhar a șutat puternic din interiorul careului, dar balonul a trecut pe lângă poartă. Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor final 0-1.

Echipa de start: Sava, Manea, Ilie, Boben, Mogoș, Keita, Muhar, Tachtsidis (60′ El Kaddouri), Deac (C), Otele (81′ Serebe), Bîrligea (46′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Camora, Ajeti, Kresic, Mamic, Filip, Fică, El Kaddouri, Michael, Serebe

Antrenor: Adrian Mutu

Hai CFR!