CFR Cluj – Oțelul Galați 0-0

23-oct.-2023 23:56

CFR Cluj a remizat, scor 0-0, cu Oțelul Galați, în a 13-a etapă a Superligii.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. În minutul 15, Deac a centrat din lovitură liberă, Bîrligea a deviat cu capul, dar balonul a trecut peste poarta adversă. Un minut mai târziu, balonul a ajuns în posesia aceluiași Tănasă care a șutat din interiorul careului, dar portarul nostru a reușit să respingă. În minutul 31, aflat la marginea careului, Silva a șutat puternic cu stângul, dar Sava a respins și de această dată. Trei minute mai târziu, pătruns în careul advers, Otele a pasat excelent pentru Juricic, care a trimis puternic cu dreptul, dar Dur Bozoancă a reușit să respingă. În minutul 43, Silva a centrat din partea stângă, balonul s-a lovit de Tănasă dar, înainte să ajungă la minge, Sava a intervenit bine și a reținut.

În minutul 66, Otele a centrat în flanc, dar mingea a trecut razant pe lângă Jefte. În minutul 72, același Jefte l-a lansat pe Otele, acesta a pătruns în careu și a șutat din apropierea careului mic, dar portarul oaspeților a reușit să respingă. În minutul 85, Konoplyanka a centrat din lovitură liberă, Ajeti a reluat cu capul, dar balonul a ajuns în brațele lui Dur Bozoancă. În prelungirile partidei, Jefte a mai avut o ocazie de a marca, însă, din păcate, mingea a trecut pe lângă poarta gălățenilor. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor final 0-0, iar pentru echipa noastră urmează un nou duel în Gruia, cu Farul Constanța, luni, 30 octombrie, de la ora 20:30.

Echipa de start: Sava, Morgan, Kresic, Ajeti, Mogoș, Muhar, Cvek (90+1′ Mihai), Deac (C) (65′ Konoplyanka), Otele, Bîrligea (46′ Filip), Juricic (65′ Betancor)

Rezerve: Hindrich, Ilie, Lucaci, Filip, Fică, Konoplyanka, Mihai, Betancor

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!