CFR CLUJ, LIDER LA FINALUL SEZONULUI REGULAT!

03-mart.-2019 22:44

Campioana noastră încheie sezonul regulat pe primul loc, după o nouă victorie împotriva celor de la Sepsi OSK, scor 1-0. Golgheterul Ligii 1, George Țucudean, a marcat singurul gol al meciului cu un lob perfect.

CFR Cluj putea deschide scorul chiar în startul partidei când Omrani a trimis în bară, după un șut puternic din careu. După câteva minute, Țucudean a reușit deschiderea scorului, cu o scăriță de efect și a ajuns la 16 goluri în acest sezon. Omrani și Ioniță au avut șansa de a face 2-0, însă ambii au trimis peste poarta lui Fejer. Echipa noastră a început în atac și repriza secundă. Ioniță a șutat în forță de la 16 metri de poartă, însă goalkeeper-ul oaspeților s-a opus. Intrat în repriza secundă, Costache a avut șansa să mărească avantajul CFR-ului, însă mingea trimisă de el s-a scurs pe lângă poarta celor de la Sepsi. Partida s-a încheiat 1-0 pentru CFR, iar băieții noștri încheie sezonul regulat pe primul loc al clasamentului.

Primul meci din play-off  îl vom juca tot împotriva celor de la Sepsi OSK pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu!

Vă așteptăm să ne susțineți la fel cum ați făcut-o și până acum!

HAI CFR!


Echipa de start: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Peteleu, Bordeianu (89′ Hoban), Culio, Djokovic, Ioniță (84′ Moutinho), Omrani, Țucudean (69′ Costache).

Rezerve: Jesus – Lang, Păun, Petrila