CFR CLUJ – FCSB 1-1

11-dec.-2023 01:32

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu FCSB, în a 19-a etapă a Superligii.

Echipa noastră a avut prima ocazie a partidei. În minutul 1, Otele a pasat pentru Avounou în interiorul careului, acesta a trimis puternic cu stângul, dar Târnovanu a reușit să respingă. Șase minute mai târziu, Tachtdisis a bătut scurt o lovitură de la colțul terenului, Otele a întors în careu pentru același Tachtsidis, care a șutat cu stângul și a reușit să deschidă scorul! În minutul 10, Panagiotis l-a găsit foarte bine pe Otele, care a șutat de la aproximativ 11 metri, dar balonul a trecut peste poartă. În minutul 26, Coman a centrat de la marginea careului pentru Coman care, pătruns în careu, a reușit să egaleze. În minutul 38, după o centrare venită din corner, Bîrligea a reluat cu capul din interiorul careului, dar balonul a trecut puțin peste bara transversală. În minutul 40, Coman a întors pentru Șut care, aflat în afara careului, a trimis puternic cu dreptul, dar Sava a avut o paradă excelentă și a respins.

În a doua repriză, în minutul 51, Coman a șutat de la distanță și a reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru un fault al lui Crețu. În minutul 55, după o lovitură liberă executată de Tachtsidis, balonul a ajuns la Kresic, care a întors pentru Bîrligea, atacantul nostru a șutat din prima din interiorul careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Târnovanu. Cinci minute mai târziu, Băluță a șutat puternic de la mare distanță, dar balonul a aterizat pe plasa porții lui Sava. În minutul 61, Compagno a deviat pentru Coman, acesta din urmă a întors pentru atacantul italian, care a șutat, dar goalkeeperul nostru a reușit să blocheze. În minutul 69, Coman a trimis de la marginea careului, Sava a respins, balonul a ajuns la Băluță, care a șutat, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 87, Coman, pătruns în careu, i-a pasat lui Compagno, care a șutat din interiorul careului mic, dar balonul a lovit doar plasa laterală. Un minut mai târziu, Fică i-a pasat lateral lui Krasniqi, acesta a trimis în fața porții pentru Juricic, care a șutat, dar balonul a trecut pe lângă poarta adversă. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipa de start: Sava, Mogoș, Ilie, Kresic, Morgan (61′ Krasniqi), Camora (C), Muhar, Tachtsidis (80′ Cvek), Avounou (70′ Fică), Otele (80′ Otele), Bîrligea (70′ Deac)

Rezerve: Hindrich, Juricic, Boben, Filip, Fică, Krasniqi, Deac, Cvek, Manea

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!