CFR CLUJ – FCSB 0-1

06-feb.-2023 01:19

CFR Cluj a pierdut, scor 0-1, cu FCSB, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii, disputat în Gruia.

Prima repriză a fost una aprinsă și plină de ocazii din partea ambelor părți. Prima șansă a echipei noastre a venit în minutul 12, Krasniqi a șutat puternic de la 20 de metri, șut care a fost însă respins de Târnovanu. După 3 minute, Olaru a centrat în careu, centrare deviată, iar Cordea a șutat din fața porții, însă Scuffet a avut o intervenție foarte bună. În minutul 24, Krasniqi a driblat în afara careului și a șutat puternic spre poartă, șutul său a fost însă deviat în corner. Tot Krasniqi, după 6 minute, a finalizat puternic după un dribling reușit, însă portarul oaspeților a apărat. Înainte de pauză, portarul nostru a avut din nou o intervenție bună, la șutul de la distanță al lui Cordea.

A doua repriză a început cu o ocazie a FCSB-ului, prin șutul din afara careului al lui Popescu, Scuffet a respins în corner. În minutul 70, Deac a pasat excelent pentru Yeboah, care a preluat și șutat, însă Târnovanu a respins. Câteva minute mai târziu, Yeboah a șutat puternic la poartă din dreapta careului, însă portarul oaspeților a respins. În minutul 88, Edjouma a deschis scorul pentru oaspeți, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-1.

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Burcă, Camora, Boateng, Cvek (46’ Deac), Muhar, Petrila (61’ Bîrligea), Krasniqi, Janga (61’ Yeboah)

Rezerve: Bălgrădean, Kolinger, Braun, Hoban, Bordeianu, Bîrligea, Deac, Fica, Yeboah | Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!