CFR CLUJ – FC VOLUNTARI 4-0

31-aug.-2022 21:58

CFR Cluj a câștigat, scor 4-0, acasă cu FC Voluntari, în etapa a 8-a a Superligii!

Cvek, eroul din meciul cu Maribor, a avut șansa deschiderii scorului în minutul 3, însă șutul său din minutul 3 a fost scos cu dificultate de Popa. Florea și Lopez au avut două șanse pentru echipa oaspete, dar de fiecare dată mingea a trecut pe lângă poartă. CFR Cluj a reușit deschiderea scorului în minutul 32, când Petrila a executat perfect o lovitură liberă din afara careului, lăsându-l fără replică pe portarul Voluntariului. Înainte de pauză, jucătorul ilfovenilor Aliji a văzut cartonașul roșu după o lovitură dură aplicată lui Deac.

În minutul 53, CFR Cluj a făcut 2-0 cu un șut superb din afara careului reușit de Jefte. După câteva minute, Petrila a făcut o cursă de peste 70 de metri, dar șutul său a fost reținut de portar. Același Petrila a centrat din corner până la Boateng care a reluat cu capul, mingea a fost ușor deviată de Matricardi și a trecut foarte aproape de poartă.  În minutul 72, Jefte a combinat cu Deac, care a trecut de portar și l-a lăsat pe Mistrati cu poarta goală, dar acesta a trimis pe lângă. După 8 minute, Mistrati a prins un șut frumos de la 18 metri și l-a învins pe portarul Popa. Înainte de fluierul final, Yeboah a stabilit scorul final al partidei, 4-0 pentru CFR Cluj.

Echipa de start: Scuffet – Manea (21′ Braun), Yuri, Burcă, Camora (c), Boateng (71′ Muhar), Cvek, Deac, Petrila (71′ Bîrligea), Jefte (71′ Vito), Yeboah

Rezerve: Sava, Kolinger, Bordeianu, Roger, Buș

Pentru echipa noastră va urma meciul cu Ballkani, din deplasare, în 8 septembrie, ora României 19:45!

Hai CFR!