CFR CLUJ – FC VOLUNTARI 1-0

30-oct.-2021 23:46

CFR Cluj a câștigat, scor 1 -0 cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1. 

În prima repriză, echipa noastră a avut mai multe șanse de a marca. În minutul 3, Camora a centrat în fața porții, iar oaspeții au fost aproape să-și trimită mingea în propria poartă, însă portarul Popa a respins. Oaspeții au replicat în minutul 5 prin Ion Gheorghe, însă șutul său a trecut pe lângă poartă. În minutul 12, Camora a centrat în careu, mingea a fost respinsă de Armaș până la Deac, care a șutat din prima, dar mingea a ocolit puțin vinclul. După 5 minute, Nemec l-a lansat pe Tavarez, care a șutat în diagonală, dar pe lângă bară. Petrila a executat bine o lovitură liberă, însă mingea a lovit bara transversală. În minutul 33, Alibec a șutat cu efect din afara careului, însă puțin pe lângă poartă.

Oaspeții au avut prima șansă a reprizei secunde, însă Bălgrădean s-a opus la șutul lui Costin. După câteva minute, Bouhenna a fost aproape de deschiderea scorului, însă lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă. În minutul 72, Camora a trimis un șut puternic din afara careului, mingea a fost deviată de portar în bară, iar apoi a fost reținută de același goalkeeper. Billel Omrani a dat lovitura în ultimul minut al meciului. Susic a centrat în careu, Păun a pasat pentru Omrani, iar atacantul nostru a marcat golul unei victorii extrem de muncite!

Pentru echipa noastră urmează meciul din deplasare cu AZ Alkmaar, joi, 4 noiembrie, de la ora României 19.45. 

Echipa de start ➡️ Bălgrădean – Manea (85′ Susic), Bouhenna, Burcă, Camora – Culio, Boateng (77′ Păun), Deac – Omrani, Alibec (85’ Sacko), Petrila / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve ➡️ Otto, Graovac, Ștefan, Gîdea, Costache, Chipciu

Hai CFR! 🚂