CFR CLUJ – FC U CRAIOVA 3-1

08-nov.-2022 01:15

CFR Cluj a câștigat, scor 3-1, cu FC U Craiova 1948, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1.

Echipa noastră a deschis scorul în minutul 16. Yeboah a centrat pentru Janga, pe jos, iar acesta a deschis scorul cu un șut pe colțul scurt, de lângă Duarte. După câteva minute, Deac a pasat pentru Yeboah, care a nimerit bara, cu un șut din marginea careului. În minutul 29, Craiova a avut prima ocazie prin Chițu, dar mingea trimisă de el a lovit bara. După numai câteva minute, Manea a marcat un gol frumos și a dus scorul la 2-0 pentru CFR Cluj. Înainte de pauză, Muhar putea face 3-0, însă mingea trimisă de el în forță din afara careului a zguduit bara transversală.

Imediat după pauză, Petrila a luat o acțiune personală, a pasat pentru Yeboah, care a șutat pe lângă poartă, din poziție foarte bună. În minutul 56, Scuffet a avut o intervenție foarte bună la șutul lui Baeten. Portarul oaspetilor Popa a avut și el o intervenție bună la șutul lui Cvek. În minutul 61, Craiova a redus din diferență prin Ganea, în urma unui contraatac. Yeboah a adus liniștea în tabăra noastră, cu un șut din drop, iar partida s-a încheiat cu victoria CFR-ului, scor 3-1!

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu CSC Dumbravita din etapa a 2-a a Cupei României care se va juca în Gruia, joi, 10 noiembrie, de la ora 18:15. Intrarea va fi liberă la acest meci în Tribuna 2 pentru toți doritorii. De asemenea, abonatii noștri pentru Liga 1 de la VIP vor putea să își ocupe locurile la VIP. Tribuna 1 va fi închisă.

Echipa de start: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Braun – Boateng (87′ Boateng), Muhar, Deac (69′ Roger) – Yeboah (87′ Malele), Janga (46′ Cvek), Petrila (76′ Bîrligea)
Rezerve: Bălgrădean – Bălan, Kolinger, Vito / Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!