CFR CLUJ – FC RAPID 2-1

21-feb.-2022 03:13

CFR Cluj a câștigat, scor 2-1 (1-0), acasă cu FC Rapid, într-un meci contând pentru etapa 27.

CFR a avut prima ocazie a meciului. Omrani a șutat din prima de la marginea careului, însă Horațiu Moldovan a reținut. În minutul 12,  același Omrani a șutat periculos din afara careului, dar Moldovan a avut intervenție bună și a respins balonul. După câteva minute, Boateng l-a pus din nou la încercare pe portarul oaspeților, care s-a opus din nou. Campioana noastră a deschis scorul cu câteva minute înainte de pauză. Graovac a ajuns la un balon respins în interiorul careului și a șutat puternic la poarta rămasă goală.

Oaspeții au început mai bine repriza secundă, iar Ilie l-a pus în primă fază la încercare pe Otto. În minutul 63, fostul nostru jucător, Vojtus a șutat și el, dar portarul CFR-ului a respins și de această dată. După câteva minute, Rapid a reușit egalarea, după ce Rareș Ilie a driblat în interiorul careului, i-a pasat lui Junior Morais care a șutat și a făcut 1-1. Echipa noastră a dat lovitura în minutul 84. Ajuns în situație ideală, Buș a șutat în transversală, iar apoi mingea a ajuns la Deac care a înscris pentru 2-1 și a stabilit scorul final al partidei.

Echipa noastră a bifat astfel a doua victorie consecutivă în Liga 1 după cea de la Mediaș!

Echipa de start: Otto – Susic (Yuri 74′), Graovac, Burcă, Camora (c) – Deac, Boateng, Roger (Bordeianu 66′) – Omrani (Neguț 58′), Debeljuh (Buș 66′), Petrila (Păun 58′) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Ștefan, Chipciu, Sacko

Felicitări, băieți! Hai CFR!