CFR CLUJ – FC DINAMO 4-1

06-mart.-2022 21:54

CFR Cluj a câștigat, scor 4-1 (1-1), acasă cu FC Dinamo, într-un meci contând pentru ultima etapă din sezonul regulat.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 4. Morar a centrat la semiînățime, iar Aloe a finalizat din careul de șase metri. În minutul 19, Burcă a încercat o execuție acrobatică, însă minge a trecut peste poartă. CFR Cluj a egalat în minutul 39, când Bordeianu a reușit o pasă de excepție pentru Ciprian Deac, iar decarul nostru a înscris cu un șut superb la vinclu. Înainte de pauză, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, după ce Steliano Filip a văzut al doilea cartonaș galben, implicit pe cel roșu.

Imediat după pauză, Petrila a fost aproape să o aducă pe CFR în avantaj, însă șutul său din interiorul careului a fost reținut de Eșanu. Intrat în repriza secundă, Debeljuh a adus-o pe CFR în avantaj cu un șut din interiorul careului. După câteva minute, Omrani a dat o pasă de geniu pentru același Debeljuh, care a făcut 3-1. În minutul 76, Manea a centrat perfect în careu, iar Debeljuh a semnat hattrick-ul cu o lovitură de cap și a stabilit scorul final al partidei, 4-1 pentru CFR Cluj.

Pentru echipa noastră urmează prima etapă din play-off, weekend-ul următor, pe teren propriu!

Echipa de start: Otto – Susic (Omrani 46′), Burcă, Yuri, Graovac (Manea 73′), Camora (c) – Boateng (Chipciu 78′), Bordeianu (Păun 63′), Deac – Petrila, Dugandzic (Debeljuh 46′)

Rezerve: Sava, Ștefan, Păun, Neguț, Roger

Felicitări, băieți! Hai CFR!