UN NOU SUCCES ÎN LIGA 1! CFR CLUJ – FC BOTOȘANI 2-1

17-oct.-2020 23:55

CFR Cluj a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, în etapa a 7-a a Ligii 1. Golurile Campionilor României au fost marcate de Debeljuh și Vinicius, în timp ce pentru oaspeți a înscris Fili. 

Echipa noastră a început bine meciul din Gruia, iar Debeljuh a deschis scorul în minutul 15, după o fază perfectă de atac creată de Campionii României. După numai câteva minute, Djokovic a fost aproape de 2-0, însă lovitura sa trimisă cu capul a trecut peste poartă. La faza imediat următoare, același Djokovic a șutat în forță de la distanță, însă mingea a a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 26, oaspeții au marcat egalat prin Fili, cu un șut din marginea careului. Chipciu a fost aproape de a o readuce pe CFR în avantaj, însă șutul său din marginea careului a fost respins de portarul oaspeților peste transversală.

Imediat după startul reprizei secunde, Bălgrădean a avut o intervenție excelentă la șutul lui Keyta. În minutul 57, Susic a centrat perfect din banda dreaptă, iar Debeljuh a reluat cu capul spre poartă, însă pe direcția portarului care a reținut. În minutul 72, Bălgrădean a intervenit din nou perfect la șutul de la distanță a lui Florescu. Vinicius a marcat golul victoriei în minutul 76, după ce a driblat doi fundași ai Botoșaniului și a finalizat excelent pentru 2-1.

Pentru echipa noastră urmează meciul din deplasare cu CSKA Sofia, joi, 22 octombrie, ora 19:55.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Ciobotariu, Camora (c) – Djokovic, Hoban (47’ Pereira), Păun – Deac (62’ Rondon), Debeljuh (62’ Omrani), Dodi (6’ Chipciu/ 87′ Carnat)

Rezerve: Rus I. – Vojtus, Cestor, Aurelio

Felicitări, băieți!

Hai CFR!