CFR CLUJ – FC BOTOȘANI 1-1

31-ian.-2022 23:47

CFR Cluj a remizat, scor 1-1 (1-0), cu FC Botoșani, într-un meci contând pentru etapa 23, prima din acest an de pe teren propriu. 

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 10. Omrani a șutat foarte bine din interiorul careului, dar Pap a avut o intervenție foarte bună și a respins balonul. Petrila a fost și el aproape de gol, însă șutul său din afara careului a fost respins spectaculos de portarul oaspeților. În minutul 45, Șeroni a jucat mingea cu mâna în interiorul careului, iar centralul Cojocaru a acordat penalty pentru echipa noastră. Deac a transformat cu siguranță de la punctul cu var.

Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut tot echipei noastre. Petrila a șutat din prima din interiorul careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 64, Edjoumma a șutat de la marginea careului, dar Bălgrădean a reținut. În minutul 81, oaspeții au reușit egalarea, după o lovitură de cap a lui Dawa, iar partida s-a încheiat cu 1-0.

Pentru echipa noastră urmează deplasarea de la Universitatea Craiova, de sâmbătă, 5 februarie, ora 21:00. 

Echipa de start: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Ștefan – Bordeianu (Păun 81′), Boateng, Deac – Petrila, Debeljuh, Omrani (Costache 85′) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Otto – Birligea, Bouhenna, Cestor, Chipciu, Neguț, Sacko

Hai CFR!