CFR CLUJ – FC ARGEȘ 2-0

04-apr.-2022 23:09

CFR Cluj a câștigat, scor 2-0 (1-0), acasă cu FC Argeș, într-un meci contând pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

În minutul 7, Otto a ieșit perfect în fața lui Said și a respins o minge care putea fi periculoasă pentru poarta noastră. La faza imediat următoare, Otto a degajat lung, mingea a fost deviată cu capul până la Debeljuh, care a șutat periculos, însă pe direcția portarului. În minutul 15, Costache a centrat pentru Omrani, care a trimis însă din poziție bună peste poartă. După un minut, Debeljuh a șutat din voleu din marginea careului, însă portarul oaspeților a prins și de această dată. În minutul 23, Joao Miguel a trimis spre propriul portar, dar nu l-a văzut pe Debeljuh, iar atacantul nostru a profitat și a deschis scorul pentru CFR. Înainte de pauză, Burcă a fost aproape de 2-0, însă lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poartă.

După startul reprizei secunde, Omrani a făcut o preluare frumoasă, a intrat în interior şi a încearcat o execuţie spectaculoasă cu stângul, dar a trimis peste. În minutul 77, FC Argeș a rămas în inferioritate numerică, după de Tofan a văzut roșu pentru o intrare asupra lui Bordeianu. Intrat în repriza secundă, Dugandzic a marcat primul său gol pentru CFR Cluj în meciurile oficiale, după un lob a lui Petrila și a stabilit scorul final al partidei, 2-0 pentru CFR.

Pentru echipa noastră urmează o deplasare la Universitatea Craiova, duminică, 10 aprilie, de la ora 20.30. 

Echipa de start: Otto – Susic, Burcă, Graovac, Camora (c) – Păun (Deac 60′), Boateng, Bordeianu (Sigurjonsson 79′) – Omrani (Yuri 67′), Debeljuh (Duganzic 78′), Costache (Petrila 46′)

Rezerve: Sava – Manea, Chipciu, Neguț

Hai CFR!