CFR CLUJ – FARUL 1-3

28-aug.-2022 21:16

CFR Cluj a pierdut, scor 1-3 (1-1), acasă cu Farul, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a Superligii. 

Echipa noastră a deschis scorul în startul meciului prin Malele, după o centrare venită din lovitură liberă. Reușita a fost anulată pentru ofside, iar după consultarea VAR-ului, centralul Radu Petrescu a arătat penalty pentru CFR, deoarece înaintea reușitei lui Malele, un apărător al oaspeților a jucat mingea cu mâna. Același Malele a transformat cu siguranță de la punctul cu VAR. În minutul 20, Malele a centrat în careu, iar Hoban a apărat bine la finalizare, însă portarul a reținut. După alte 8 minute, Păun a șutat puternic de la marginea careului, dar Aioani a apărat din nou. În minutul 34, Pitu a egalat pentru Farul, după o centrare venită de la Nedelcu. Până la pauză, Hoban a mai avut o șansă de a marca, însă scorul pauzei a rămas 1-1.

Oaspeții au intrat mai bine în repriza a doua, iar în minutul 63 au intrat la conducerea jocului, după golul noului intrat Louis Munteanu. Același Munteanu a stabilit și scorul final al meciului, în minutul 87, 1-3 pentru Farul Constanța.

Următorul meci pentru echipa noastră va fi cel cu FC Voluntari, de miercuri, 31 august, ora 19:15. 

Echipa de start: Scuffet – Braun, Kolinger, Bălan, Brucic (46′ Camora) – Bordeianu, Muhar, Hoban (69′ Jefte) – Păun (64′ Petrila), Malele (81′ Bîrligea), Roger (46′ Deac)

Rezerve: Sava (p) – Burcă, Buș, Lucaci

Hai CFR!