CFR CLUJ – DINAMO KIEV 0-0

21-apr.-2022 00:23

CFR Cluj a remizat, scor 0-0 (0-0), în meciul pentru pace cu Dinamo Kiev!

În fața unui public numeros, CFR Cluj și Dinamo Kiev au terminat la egalitate meciul pentru pace. Deși nu au fost prea multe ocazii de poartă, echipa noastră putea da lovitura în minutul 64. Costache nu l-a învins însă pe portarul lui Dinamo, din doar câțiva metri de poartă.

Înaintea partidei, pe o scenă în forma hărţii Ucrainei, amplasată la mijlocul terenului şi pe care se aflau 200 de refugiaţi ucraineni, mai multe artiste cunoscute din ţara vecină au susținut un concert impresionant.

De asemenea, Vlăduța Lupău și Julia Sanina au interpretat înaintea meciului imnul României și al Ucrainei, iar la finalul jocului, Ruslana şi Adela Todoran au interpreta melodia „Imagine” a lui John Lennon în aplauzele publicului din Gruia!

Vă mulțumim mult tuturor pentru că v-ați alăturat inițiativei noastre și că ați fost alături de poporul ucrainean în această seară superbă!

CFR Cluj: Letica – Manea, Bălan, Dimitrov, Ştefan – Cvek, Păun, Sigurjonsson – Chipciu, Dugandzic, Birligea / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Sava, Bouhenna, Neguţ, Gîdea, Mal, Sacko, Hoban, Roger, Buş, Costache, Itu

Hai CFR!