CFR CLUJ – AZ ALKMAAR 0-1

22-oct.-2021 00:42

CFR Cluj a pierdut, scor 1-0 (1-0), cu AZ Alkmaar, un meci contând pentru Grupa D UEFA Europa Conference League. 

Oaspeții au început mai bine meciul din Gruia, iar în minutul 15 au trimis mingea în bară prin Clasie. După numai 3 minute, Alkmaar a reușit deschiderea scorului prin Karlosson, cel care a punctat cu capul.

CFR Cluj a început mai bine repriza secundă și a forțat egalarea în mai multe rânduri. În minutul 50, Deac a luat o fază pe cont propriu și a pătruns în careu,  de unde a centrat în fața porții, până la Omrani, care a reluat periculos cu capul, însă portarul oaspeților a reținut fără probleme. În minutul 53, Omrani a centrat periculos, Debeljuh a reluat, însă mingea s-a scurs pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie a echipei noastre a venit în minutul 85, când șutul lui Petrila din lovitură liberă a șters bara transversală. Deși băieții au luptat, partida s-a încheiat cu victoria celor de la AZ, scor 0-1.

Pentru echipa noastră urmează meciul cu Sepsi OSK, de luni, 25 octombrie, ora 20.30. Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare mâine pe www.bilete.ro.

Echipa de start: Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora (c) – Deac, Bordeianu, Culio – Păun, Debeljuh, Omrani / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Figueiredo, Otto, Alibec, Bouhenna, Costache, Graovac, Rodriguez, Sigurjonsson, Stefan, Susic

Hai CFR!