CFR CLUJ – AS ROMA 0-2

27-nov.-2020 01:44

CFR Cluj a pierdut meciul cu 0-2 meciul cu AS Roma din Grupa A UEFA Europa League, disputat pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. 

Prima repriză a partidei a fost echilibrată, ambele echipe reușind să își creeze câte o singură ocazie de poartă. În minutul 26, Debeljuh a reluat cu capul, din interiorul careului, după o centrare a lui Camora, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. După 6 minute, Mayoral a șutat pe colțul scurt, dar Bălgrădean a respins cu siguranță.

Imediat după startul reprizei secunde, Roma a avut o nouă oportunitate de a înscrie. Bruno Peres a centrat în fața porții, dar Bălgrădean a reținut. În minutul 49, Vertout a centrat în careu, pentru Peres, dar Debeljuh a pus piciorul și mingea a intrat în poarta lui Bălgrădean. După câteva minute, Mikhitaryan a scăpat singur cu portarul nostru, armeanul s-a izbit de portar, iar centralul a dictat ușor penalty. Vertout a transformat de la punctul cu var.

În următorul meci, CFR Cluj va întâlni pe teren propriu Poli Iași în șaisprezecimile Cupei României, duminică, de la ora 20:30.


CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Burcă, Camora (c) – Păun (Carnat 71′), Itu (Chipciu 51′), Djokovic – Rondon, Debeljuh (Vojtus 70′), Pereira

Rezerve: Sandomierski, Checicheș, Haiduc, Joca, Latovlevici

Hai CFR! 🚂