CFR CLUJ – ADANA DEMIRSPOR 1-1

28-iul.-2023 01:20

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu Adana Demirspor, în primul meci din Turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Oaspeții au avut prima ocazie a partidei. În minutul 5, Belhanda a primit balonul și a șutat de la marginea careului, dar Sava a reușit să respingă. La doar un minut distanță, Manea a centrat din flancul drept, balonul a ajuns la Camora, care a șutat, Avounou a deviat mingea iar Jefte a trimis la rândul său balonul în poarta adversă, reușind să deschidă scorul! În minutul 9, Camora a centrat din partea stângă, Manea a reluat din voleu, dar balonul a trecut puțin peste poarta lui Karacic. În minutul 22, Avounou a centrat în interiorul careului, Ajeti a trimis cu capul, dar portarul oaspeților a reușit să rețină. În minutul 37, Ndiaye de la Adana a primit balonul la marginea careului, dar Sava a ieșit și a blocat acțiunea mijlocașului. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+3, același Avounou a șutat puternic din afara careului, dar balonul a ajuns în brațele lui Karacic.

În startul reprizei secunde, în minutul 49, Akintola a centrat din stânga, Avounou a încercat să respingă, balonul a ajuns la Akbaba care a șutat, dar portarul nostru a reușit să respingă în lateral. În minutul 62, Yusuf a centrat din partea dreaptă, balonul a fost respins și a ajuns la Belhanda, care a șutat periculos din apropierea punctului cu var, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Sava. În minutul 77, Ndiaye a primit balonul la marginea careului și a întors pentru Stambouli, acesta din urmă reușind să înscrie pentru 1-1. Două minute mai târziu, Camora, dintr-o poziție excelentă, a șutat cu stângul din interiorul careului, dar Karacic a reușit să respingă.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar calificarea pentru Turul 3 se joacă în Turcia! Până atunci, ne așteaptă meciul din etapa a treia a Superligii, cu Universitatea Craiova, de duminică, 30 iulie, de la ora 21:30!

Bilete online: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-universitatea-craiova/

Echipa de start: Sava, Camora (C), Kresic, Ajeti, (71′ Mogoș) Morgan (86′ Otele), Manea, Panagiotis (71′ Filip), Cvek, Avounou, Bîrligea (86′ Krasniqi), Betancor (60′ Yeboah)

Rezerve: Bălgrădean, Krasniqi, Filip, Deac, Yeboah, Otele, Mogoș, Țîru, Fică, Otto, Lucaci

Antrenor: Andrea Mandorlini