CFR Cluj 5 – 1 ACS Poli Timisoara | Cel mai bun atac din Play-Out

30-apr.-2016 21:20

CFR Cluj 5 – 1 ACS Poli Timisoara

În această seară, în prag de sărbătoare, echipa noastră a disputat meciul cu ACS Poli Timișoara, contând pentru etapa cu numărul 9 a Play-Off-ului Ligii 1 Orange. Băieții noștri au început bine această partidă, prima parte a jocului fiind controlat de ai noștri, iar până în minutul 10 deja am fost aproape de deschiderea scorului în patru rânduri. În minutul 20, portarul oaspeților, Lys Gomis, a reușit trei parade consecutive la aceeași fază, cea mai mare până în acest minut, una care o poate concura pe cea de la Iași, în care tot băieții noștri au fost protagoniști. Un minut mai tarziu o nouă ocazie mare de gol, mingea fiind trimisă din 3m în plasa laterală. În min. 33, cel mai bun jucător al oaspeților de până în acel moment, portarul Lys Gomis vede direct roșu pentru un henț imprudent înafara careului. Cap-coadă, prima repriză a fost controlată categoric de băieții noștri și pe fondul acestui joc, în minutul 44, Bryan Nouvier reușește deschiderea scorului!

Cea de-a doua repriză a început în aceeași notă, cu echipa noastră în posesie, ținând mai mult jocul în jumătatea adversă. În minutul 51, Juan Carlos Ruiz s-a cam obișnuit cu golurile la echipa noastră și duce scorul la 2-0. În min. 53, însă, profitând de o greșeală în defensivă, Goga înscrie pentru ACS Poli și reduce din diferență. Cristi Bud, și el abonat deja pe tabela de marcaj, face 3-1 în minutul 66, din pasa lui Jakolis. Leo Beleck, la două minute după ce a intrat pe teren duce scorul la 4-1. Nu era însă gata, Cristian Lopez, care a intrat și el în min. 78, și-a trecut numele pe tabelă, marcând al 5-lea gol pentru echipa noastră, în ultimul minut de prelungiri. Încă o repriză absolut excelentă făcută de echipa noastră în această seară!

Un meci total diferit față de ultima întâlnire directă, în care băieții noștri au pornit montați pe victorie, iar jocul a arătat întocmai acest lucru. O seară cu 6 goluri în Gruia, o victorie cu totul și cu totul meritată, care ne poartă mai departe către următorul meci, deplasarea de la Ploiești.

Hai CFR!!!

 

CFR Cluj:

Marc – Camora, Larie, Muresan, Tiago – Nascimento, Ruiz (Beleck ’72), Petrucci – Nouvier, Jakolis (Cristian ’78), Bud (Bruno ’82)

Rezerve: Vatca, Goian, Coelho, Gomelt, Bruno, Cristian, Beleck

ACS Poli Timisoara:

Gomis – Popescu, Scutaru (Bocsan ’23), Cinu, Melinte – Goga, Llorente, Jenkins, Hernandez (Strauss ’33) – Tchuimeni, Elek (Zicu ’72)

Rezerve: Strauss, Bocsan, Zicu, Barbut, Torres, Pisas, Rajcomar