CFR Cluj 2 – 2 ACS Poli Timisoara | Doar un punct in lupta pentru Play-Off

05-dec.-2016 10:16

CFR Cluj 2 – 2 ACS Poli Timisoara

Aseară, pe un teren aproape impracticabil, băieții noștri au obținut un punct în partida cu ACS Poli Timișoara, după ce am fost conduși 0-2. Prima jumătate de oră a fost una dificilă, în care echipa noastră a stat mai mult în preajma careului advers, încercând să găsească breșe în apărarea echipei conduse de Ionuț Popa. Strategia timișorenilor a fost cea care a dat roade, în schimb, reușind să deschidă scorul de îndată ce au trecut în atac, în minutul 35, prin Drăghici. Doar câteva acțiuni mai târziu, în minutul 41, același Drăghici a majorat diferența pe tabelă, dintr-o acțiune din care, pe reluări se poate observa o poziție afară din joc nesemnalizată de la margine, iar lucrurile păreau complicate. Filipe Nascimento a transformat o lovitură de pedeapsă doar două minute mai târziu, iar cu 1-2 la pauză existau speranțe pentru o revenire. Repriza a doua a început cu o nouă lovitură de pedeapsă transformată de același Filipe Nascimento.

Este ușor pentru unii să spună că am pierdut două puncte, însă exprimarea corectă este „am câștigat un punct” după partida de aseară, în care am întâlnit o formație foarte bine așezată în teren, care s-a apărat agresiv pe toată durata partidei. Nu este vorba de ultima clasată, ci de o echipă care a adunat, totuși, 19 puncte, în pofida depunctării, o formație cu 20 de goluri marcate, peste alte echipe mai bine clasate din campionat.

Hai CFR! La bine și la greu! Lupta continuă!

CFR Cluj:

Vatca – Camora, Horj, Larie, Tiago Lopes – Nascimento, Rus – Nouvier, Omrani (Juan Ruiz ’46), Chirita (Paun ’59) – Bud (Negrut ’79)

Rezerve: Minca, Muresan, Peteleu, Ene, Juan Ruiz, Paun, Negrut

Antrenor: Vasile Miriuta

ACS Poli Timisoara:

Straton – Seroni, Scutaru, Bocsan, Straut – Artean, Poparadu – Doman (Vadrariu ’83), Croitoru (Carstocea ’80), Barbut (Popovici ’90+3) – Draghici

Rezerve: Smaranda, Vadrariu, Rosu, Popovici, Neagu, Mailat, Carstocea

Antrenor: Ionut Popa