CFR Cluj 2 – 0 CSM Poli Iasi | Cupa Romaniei continua. Suntem in Sferturi!

14-dec.-2016 16:35

CFR Cluj 2 – 0 CSM Poli Iasi

Aseară, pe un frig aproape imposibil pentru fotbal, băieții noștri au reușit o calificare frumoasă în Sferturile de finală ale Cupei României ediția 2016-2017. Cristi Bud a deschis scorul repede, încă din minutul 6 al partidei, după ce a transformat cu o lovitură perfectă de cap o trimis o centrare din bandă. Echipa noastră este cea care și-a menținut statutul de favorită, dominând partida chiar și după deschiderea scorului. Ieșenii au fost periculoși în câteva ocazii, însă defensiva și-a făcut perfect datoria. Cea de-a doua repriză a continuat cu CFR dominându-și adversarul la capitolul ocazii și posesie, iar Dan Roman, care intrase de doar câteva momente, a reușit să liniștească spectatorii care au fost prezenți pe stadion, ducând scorul la 2-0.

În aceeași zi, s-au mai calificat mai departe formațiile Poli Timișoara și CS U Craiova, astăzi și mâine urmând să se desfășoare celelalte partide din optimi.

La pauza partidei de aseară, Moș Crăciun a împărțit cadouri tuturor copiilor din toate grupele centrului nostru de copii și juniori, terenul fiind „invadat” de micuții noștri fotbaliști pentru minute în șir, timp în care Moșul a împărțit cadouri, echipamente menite pentru orice fotbalist adevărat!

Este o victorie extrem de bună pentru moralul echipei, acum pe final de an, o calificare în fazele superioare ale unei competiții este binevenită înaintea ultimului meci al acestui an, într-o deplasare mai grea decât pare pe hârtie, la Voluntari. Suntem încrezători în băieții noștri, sperăm la un rezultat bun, iar pentru asta trebuie să fim alături de echipă, deoarece obiectivul este în grafic!

Hai CFR! Lupta continuă!

CFR Cluj:

Marc – Camora, Muresan, Larie, Tiago Lopes – Rus, Nascimento – Nouvier, Juan Ruiz, Paun – Bud

Rezerve: Vatca, Peteleu, Horj, Chirita, Gomelt, Negrut, Roman

Antrenor: Vasile Miriuta

CSM Poli Iasi:

Grahovac – Sato, Saric, Mihalache, Voicu – Mitic, Ciuca, Cretu, Tiganasu – Moldovan, Piccioni

Rezerve: Caparco, Gheorghe, Badic, Stefanescu, Cristea, Bole, Bosoi

Antrenor: Eugen Neagoe