CFR Cluj 0 – 1 Pandurii Tg. Jiu | Prima infrangere acasa dupa aproape un an

29-nov.-2016 19:01

CFR Cluj 0 – 1 Pandurii Targu Jiu

A mai trecut una dintre „finalele” rămase de jucat din acest sezon a fost jucată aseară în Gruia, iar partida a fost exact cum se anunța, una dificilă. A fost o partidă cu puține ocazii de poartă în dreptul ambelor echipe, cu multe întreruperi, în schimb. Jocul extrem de fragmentat și o apărare densă a oaspeților au fost, printre altele, factori cheie în privința rezultatului final. Pleașcă a deschis scorul pentru gorjeni în minutul 30, iar câteva minute mai târziu Bud reușea să trimită și el mingea în poarta lui Stanca, după ce acesta a scăpat o minge în față, golul fiind anulat pentru poziție afară din joc. Cea de-a doua repriză a fost plină de întreruperi și puține faze notabile de poartă, doar Camora fiind aproape de a egala, însă a alunecat în momentul șutului.

Este prima înfrângere după aproape fix un an, ultima fiind tot în compania Pandurilor, însă mergem mai departe, lupta continuă, iar obiectivul e același: Play-Off-ul. Mai avem multe „finale” de jucat, iar în această seară, oaspeții noștri au demonstrat că nimeni nu se dă bătut în Liga 1. A fost un meci exact cum se anunța, unul greu, dar mergem mai departe și luptăm pentru culorile pe care le iubim!

Hai CFR! La bine și la greu!

CFR Cluj:

Marc – Camora, Horj, Larie, Tiago Lopes – Nascimento (Omrani ’58), Rus – Nouvier (Peteleu ’46), Juan Carlos (Negrut ’70), Sorsa – Bud

Rezerve: Minca, Muresan, Peteleu, Veres, Chirita, Negrut, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuta

Pandurii Targu Jiu:

Stanca – Grecu, Vasiljevic, Ungurusan, Pleasca – Mrzljak, Sanmartean – Pircalabu (Brinzan ’74), Herea, Hlistei (Trifu ’72) – Antal (Dodoi ’90+2)

Rezerve: Lazar, Trifu, Trocan, Tudor, Dodoi, David, Brinzan

Antrenor: Petre Grigoras