CFR Cluj 0 – 0 Petrolul Ploiesti

21-mart.-2016 23:24

CFR Cluj 0 – 0 Petrolul Ploiesti

Meciul din această seară a început ca unul echilibrat, în prima parte a primei reprize nefiind ocazii importante de poartă. Oaspeții noștri, deși sunt pe ultimul loc, au trebuit să fie luați cât mai în serios, deoarece au arătat un joc bun de pase în meciurile precedente. Ocaziile mari au fost de partea noastră, abia spre finalul primei reprize, Cristian Lopez a consemnat cea mai mare șansă de gol, trimițând din 2 metri mingea direct în portarul Cobrea. La pauză scorul a fost 0-0.

Repriza a doua a început cu echipa noastră intrând ceva mai hotărâtă în joc. Posesia a fost clară în favoarea noastră, jocul de pase a funcționat mai bine, însă toate ocaziile mari de gol s-au încheiat cu șuturi înafara spațiului porții sau în brațele lui Cobrea. Ultimele 10 minute au consemnat și o presiune crescută la poarta oaspeților, lovitura liberă executată de Camora în min. 85 fiind respinsă peste bară de Cobrea. Scorul a rămas neschimbat până la finalul partidei, 0-0.

Un punct care puteau fi trei, însă în acest „mini-campionat” mai sunt multe meciuri de jucat și credem până la capăt în îndeplinirea obiectivelor propuse. Trebuie să pregătim cu atenție meciul următor, pe care-l vom disputa la Voluntari, pe 30 martie.

CFR Cluj:

Marc – Camora, Goian, Larie, Dani – Petrucci (Bud ’54), Gomelt, Ruiz – Bruno (Jakolis ’54), Nouvier (Paun ’77), Cristian Lopez

Petrolul:

Cobrea – Begeorgi (Pulhac ’68), Benga, Miselaricu, David – Mares, Bucsa, Stana (Guerriero ‘ 87), Zoubir – Paolucci (Pacar ’69), Ziani