CFR 1907 CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-3

28-iun.-2020 23:25

Din păcate, echipa noastră a suferit primul eșec în Liga 1 acasă, după 29 de partide fără înfrângere, împotriva Universității Craiova, scor 2-3, după un meci frumos cu multe ocazii de ambele părți. 

În startul partidei, CFR Cluj a fost îndreptățită să primească un penalty, la un fault a lui Vlădoiu asupra lui Costache, însă centralul Kovacs nu a acordat lovitură de la 11 metri. După numai câteva minute, Koljic a deschis scorul pentru Craiova cu un șut din marginea careului. Nistor a trimis și el spre poartă, însă Arlauskis a intervenit foarte bine. În minutele următoare, băieții noștri au ratat câteva ocazii importante. Prima dată, Costache a trimis cu capul puțin peste poartă, iar apoi, Djokovic l-a pus la grea încercare pe Pigliacelli, dar italianul din poarta Craiovei a respins. În urma unui corner, Itu a trimis în bară din apropierea porții. Înainte de pauză, Craiova a mai avut două ocazii, însă Arlauskis a intervenit foarte bine în ambele momente.

Oltenii au început mai bine repriza secundă și au reușit să facă 2-0 prin Mihăilă, în minutul 55. După numai 5 minute, Deac a marcat pentru echipa noastră cu o execuție superbă din marginea careului. Vinicius a înscris pentru 2-2, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Deac. Din păcate, înainte cu 3 minute de final, Craiova a făcut 3-2 și a plecat cu toate cele trei puncte din Gruia.

E un eșec după care trebuie să ne revenim cât mai repede! Ne așteaptă alte 5 meciuri extrem de importante până la finalul acestui sezon!

Hai CFR! Uniți mereu!