CFR 1907 CLUJ – FC VOLUNTARI 0-0

16-feb.-2021 17:16

CFR 1907 Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 23-a a Ligii 1.

Setea de victorie i-a purtat pe băieții noștri spre poarta oaspeților încă din primul minut al jocului, concretizată printr-o posesie net superioară față de ilfoveni. Cu toate acestea, mingea a refuzat să intre în plasă, ocaziile curgând gârlă în careul Voluntariului.

Mai întâi Mario Rondon, cu un șut blocat de Rîmniceanu (10’), apoi Ovidiu Hoban, cu un balon care a lovit „transversala” (23’), Paulo Vinicius, cu o dublă încercare cu capul (35’), respectiv Ciprian Deac, cu un șut care s-a scurs pe lângă poartă (39’) au încercat să spargă „gheața”.

După o primă repriză indecisă, fotbaliștii în vișiniu au început furibund a doua parte a jocului, presând în permanență la poarta adversă. Ba mai mult, o minge împinsă cu capul de Paulo Vinicius dincolo de linia porții a rămas „necontorizată” (71’)…

În ciuda avântului sufocant în careul adversarilor, băieții noștri nu au izbutit să „deblocheze” tabela, FC Voluntari ținându-se pe poziții până la fluierul final al partidei. Scor final 0-0. Supărător, dar nu este motiv de dezamăgire. Lupta pentru titlu continuă!

În urma remizei cu FC Voluntari, CFR Cluj acumulează 48 de puncte și rămâne pe locul secund în clasamentul Ligii 1. În următoarea rundă, duminică, 21 februarie, de la ora 18:00, băieții noștri vor întâlni, în deplasare, Gaz Metan Mediaș.

Capul sus, băieți! Luptă, CFR!

CFR 1907 Cluj (4-3-3)

Bălgrădean – M. Camora (cpt.), A. Burcă, P. Vinicius, C. Manea (A. Chipciu 85’) – A. Gîdea (A. Păun 11’), O. Hoban, C. Itu (V. Costache 63’) – M. Rondon (M. Pereira 63’), G. Debeljuh, C. Deac (B. Omrani 85’) / Antrenor: Edward Iordănescu

Rezerve: G. Sandomierski, M. Susic, I. Latovlevici, S. Ben Youssef