CFR 1907 Cluj alaturi de vip-pictures.com inaugureaza Fan Shop CFR 1907 Cluj

04-nov.-2016 11:59

Joi, 3 noiembrie 2016, a fost inaugurat la Cluj-Napoca un magazin cu articole pentru fanii noștri, creat în colaborare cu vip-pictures.com. Acesta va este situat în incinta stadionului Dr. Constantin Rădulescu, de pe strada Romulus Vuia, nr. 23.

Lansarea a fost marcată printr-o conferință de presă la care au fost prezenți reprezentanții clubului și ai firmelor vip-pictures.com și Masita.

În 7 noiembrie, cu ocazia partidei CFR Cluj – FC Botoșani, va avea loc și inaugurarea oficială pentru publicul larg. Așadar, ziua de luni (7 noiembrie) este data începând cu care vor putea fi achiziționate articolele din magazin. Toți fanii care vor achiziționa produse în ziua inaugurării vor beneficia de un discount de 10% la toate produsele din shop.

Colecția dedicată CFR 1907 Cluj cuprinde o gamă largă de produse, începând cu articolele de vestimentație (tricouri oficiale și echipamente complete din seria MASITA, diverse modele de hanorace și tricouri, șepci, genți), articole de mobilier personalizate (perne, ceasuri, taburete, seturi de vin), accesorii pentru telefoane mobile și articole pentru fani (coveruri pentru smartphone și tabletă, steaguri, fulare, lanțuri cu pandantiv, brelocuri):

„Publicul tinta al echipei CFR 1907 Cluj este foarte bine definit, iar fanii dau dovada de implicare si interactiune, lucru vizibil atat la meciuri, cat si prin interesul aratat in online. Zilnic, suporterii intreaba pe retelele de socializare daca exista posibilitatea sa isi achizitioneze produse speciale din colectia CFR. Daca pana acum ii indemnam sa intre pe site, de unde se pot comanda online produsele, acum acestea vor putea fi vazute si live, in magazin. Cum o mare parte dintre fani traiesc la Cluj, decizia de a deschide aici un FanShop a venit ca un pas firesc al parteneriatului nostru.”

Alina Tirla, manager vip-pictures.com

Un serviciu inedit la care vor avea acces cei care trec pragul magazinului constă în personalizarea pe loc a tricourilor oficiale de joc. Astfel, fanii își vor putea imprima numele sau alte semne distinctive pe articolele vestimentare din colecția CFR 1907 Cluj.

Campania de lansare a noului magazin a fost creată în jurul conceptului „#împreunăscriemistorie”. Noul FanShop a fost un prilej ideal pentru a răsfoi filele istoriei CFR 1907 Cluj-Napoca și a scoate în evidență câteva dintre momentele cele mai importante ale echipei, de la înființarea KVSC în 1907 și până în prezent. Iar în 3 noiembrie 2016, am asistat la al șaselea moment istoric, inaugurarea magazinului pentru fani.