CELE 3 PUNCTE SE ÎNTORC ÎN GRUIA!

12-mai-2024 00:41

CFR Cluj a câștigat, scor 0-1, în deplasare cu FCSB, în penultima etapă din play-off-ul Superligii!

Prima repriză a fost una echilibrată. În minutul 6, Coman a trimis puternic din lovitură liberă, dar balonul a trecut peste poarta lui Sava. Trei minute mai târziu, pătruns în careu, Bîrligea l-a driblat pe portarul gazdelor și a șutat de la marginea careului mic, însă Chiricheș a respins de pe linia porții. În minutul 23, Șut a trimis puternic din afara careului, dar portarul nostru a respins. În minutul 30, după pasa lui Bîrligea, Deac a șutat de la aproximativ 11 metri, însă în blocajul lui Radunovic. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+2, Lixandru a șutat puternic de la distanță, dar portarul nostru a reținut fără emoții.

În a doua repriză, în minutul 60, după o fază colectivă a gazdelor, Coman a șutat din interiorul careului, dar Sava a avut o intervenție excelentă și a respins! Nouă minute mai târziu, același Coman a șutat slab din apropierea punctului cu var, dar portarul nostru a respins în corner. În minutul 76, după o repunere de la margine, balonul a ajuns în posesia lui Otele care a reușit să înscrie spectaculos din foarfecă! Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre scor final 0-1!

Echipa de start: Sava, Camora (C), Kresic, Boben, Mogoș, Keita, Muhar, Tachtsidis (89′ Fică), Deac (89′ Abeid), Otele (85′ Manea), Bîrligea (81′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, Ilie, Ajeti, Aussi, Filip, Fică, Avounou, Serebe, Michael

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!