CE SEARA FRUMOASA! CFR CLUJ – STADE RENNAIS 1-0

08-nov.-2019 00:57

Băieții noștri au obținut o victorie importantă în Grupa E, acasă, împotriva celor de la Stade Rennais, scor 1-0, după reușita lui Mario Rondon din minutul 87.

În startul partidei, fotbaliștii francezi l-au pus la încercare pe Arlauskis în două rânduri. Prima dată, Hunou a șutat din interiorul careului, iar mai apoi Niang a trimis cu capul, însă Arla a avut două reflexe senzaționale și a respins de fiecare dată.

Campionii noștri au avut o ocazie importantă imediat după startul reprizei secunde prin Culio, cel care a șutat de la distanță, însă portarul francezilor a respins. Rennes a replicat prin Del Castillo, însă Arla a fost din nou mare. Goalkeeper-ul nostru a avut o intervenție excelentă și la șutul lui Bourigeaud din minutul 77. Intrat în minutul 71, Mario Rondon a avut șansa deschiderii scorului, însă mingea trimisă de el a trecut pe lângă poartă. După numai 5 minute, atacantul CFR-ului n-a mai ratat și a marcat golul care ne-a adus o victorie extraordinară în Grupa E. Deac a centrat din corner, iar Rondon a punctat pe tabelă cu o lovitură de cap imparabilă. Din păcate, în minutul 90, vârful CFR-ist a văzut cartonașul roșu pentru o intrare cu talpa.

Băieții noștri au câștigat toate cele trei puncte în această seară și au ajuns la 9 puncte în Grupa din Europa League! Ne așteaptă două meciuri grele, dar noi vom da totul pe teren pentru calificarea în primăvara europeană!

Vă mulțumim tuturor pentru susținere! La fel ca și echipa, ați fost magnifici!


CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Hoban 74′), Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu, Djokovic – Deac (Păun 89′), Traore (Rondon 71′), Omrani

Rezerve: Jesus F. – Cestor, Golofca, Butean