CANTONAMENT IN VALENCIA PENTRU CFR

27-oct.-2017 12:53

Dan Petrescu a stabilit cantonamentul echipei pentru pauza competițională! CFR se va reuni pe data de 8 ianuarie și va pregăti ultima parte a sezonului regulat, dar și play-off-ul, în resortul de lux Oliva Nova Beach & Golf din Valencia, în perioada 12-29 ianuarie 2018. Tehnicianul “vișiniilor” este familiar cu acest loc pentru cantonament, tocmai pentru că în sezonul 2008-2009, când a ieșit campion cu Urziceni, Petrescu a ales aceeași bază de pregătire pentru Unirea.

Echipa noastră va avea parte de condiții de lux pentru antrenament și refacere: un teren din iarbă naturală destinat exclusiv pentru băieți pe durata șederii, modalități de refacere moderne (Wellness SPA, două săli de forță), teren de golf. De asemenea, echipa noastră va juca 4 meciuri amicale în acea perioadă, adversarii urmând a fi stabiliți ulterior.

Cluburi de elită din Spania și din lume au ales să își facă cantonamentele la Oliva Nova Beach & Golf Resort de-a lungul ultimilor ani, iar CFR Cluj va completa lista cu aceste formații de top.