ACTUALIZARE | Schimbari in programul partidelor | Cantonament CFR Cluj

26-iun.-2017 15:20

În cantonamentul din Slovenia, echipa noastră va efectua următoarele partide de pregătire, conform ultimelor schimbări în program:

27.06. – 18:00 | CFR Cluj vs FC Anzhi Mahacikala (Rus)
30.06. | CFR Cluj vs NK Istra (Cro)
02.07. | CFR Cluj vs NK Aluminij (Slo)
04.07. | CFR Cluj vs FK Voždovac (Srb)
06.07. | CFR Cluj vs FK Žalgiris (Lit)

Partida cu Partizan Belgrad a fost anulată, însă a mai fost introdusă o a cincea partidă în programul de pregătire.

Vă vom ține la curent cu alte știri din cantonamentul echipei noastre, precum și cu rezultate și noi informații.

Hai CFR!!!

___________________

CFR Cluj 3 – 1 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Echipa noastră de start:
Mihai Mincă, Alexandru Vlad, Răzvan Horj, Andrei Mureșan, Cosmin Sîrbu, Emanuel Petruș, Laurențiu Rus, Bryan Nouvier, Cipri Deac, Dino Spehar, Marius Coman

Primul amical din această perioadă de pregătire și prima victorie. Un joc foarte frumos al echipei noastre, cu o primă repriză deloc săracă în ocazii, însă o repriză în care am găsit un portar al celor de la Sepsi în zile mari. Fiecare fază importantă de atac, fiecare șut oprit perfect de portarul lui Sepsi, ei fiind cei care au deschis scorul în prima repriză, printr-o lovitură de pedeapsă transformată. Ocaziile mari nu au lipsit în dreptul alor noștri, Coman nimerind bara în aceast repriză, iar Rus și Spehar au avut și ei foarte mari ocazii de gol.

Echipa noastră în a doua repriză:
Cosmin Vâtcă, Mario Camora, Sasa Balic, Paul Monea, Andrei Peteleu, Adrian Pop, Ovidiu Hoban, Yasin Hamed, Adiță Păun, Billel Omrani, Urko Vera

Cea de-a doua repriză a început foarte bine pentru noi, printr-un gol egalizator venit repede. Camora reușește egalarea cu un șut pe colțul lung, pe jos. Doar câteva minute mai târziu trecem în avantaj prin golul lui Urko Vera, noul nostru atacant, proaspăt venit la echipă, care reușește primul său gol. Ocaziile au continuat la poarta adversă, Adiță Păun nimerind și el bara la câteva momente după golul de 2-1, iar Peteleu, două faze mai târziu, trimite milimetric pe lângă poartă. Pe finalul partidei, Billel Omrani obține o lovitură de pedeapsă și tot el o transformă pentru 3-1, aceasta fiind scorul final. Per total, un joc excelent, o partidă foarte frumoasă, cu multe ocazii de gol. Multe nume noi în echipă, mulți jucători care încep acomodarea și cu siguranță vor da randament. În câteva zile începe cantonamentul din Slovenia, iar acolo vom avea alte patru partide de pregătire. Vă ținem la curent cu desfășurarea acestora și cu alte informații din acest cantonament.

Hai CFR!!!

________

Echipa noastră a plecat ieri în primul cantonament dinaintea sezonului nou, la Brașov. Aici echipa va susține antrenamente în perioada 11.06. – 21.06.

ACTUALIZARE: Echipa antrenată de Dan Petrescu va avea și o partidă de pregătire în companie nou promovatei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, partida va avea loc pe stadionul Forex din Brașov, marți, de la ora 18:00, conform unei modificări a programului de ultimă oră.

20.06 | CFR Cluj 3 – 1 Sepsi OSK Sf. Gheorghe

După acest cantonament, băieții noștri vor efectua un al doilea stagiu de pregătire în Slovenia, la Maribor, între 24.06. – 07.07. Aici vom avea patru partide de pregătire, trei dintre acestea fiind deja perfectate:

27.06. | CFR Cluj vs FK Partizan Belgrad (Srb)
30.06. | CFR Cluj vs NK Istra (Cro)
03.07. | CFR Cluj vs (urmeaza a fi stabilit)
06.07. | CFR Cluj vs FK Žalgiris (Lit)

Vă vom ține la curent cu toate știrile din cantonamentul echipei noastre, precum și cu rezultate și noi informații.

Hai CFR!!!