BSC YB – CFR CLUJ 3-1. CONTINUĂM ÎN EUROPA LEAGUE!

11-aug.-2021 00:39

CFR Cluj a pierdut în fața celor de la BSC Young Boys, scor 3-1 (3-1), în meciul contând pentru manșa retur a turului III preliminar UEFA Champions League.

În fața unui public numeros și ostil, băieții au început bine meciul de la Berna și au deschis scorul prin Billel Omrani, în minutul 4. Deac a recuperat în apropierea careului, a pasat pentru atacantul nostru, iar acesta a transformat pentru 0-1. După gol, meciul s-a echilibrat, iar în minutul 23 gazdele au egalat prin Siebatcheu. La faza imediat următoare, Young Boys a făcut 2-1 cu un șut din afara careului. Înainte de pauză, Siebatcheu a semnat dubla și a stabilit scorul final al partidei.

Chiar dacă am pierdut la Berna, aventura noastră europeana nu se încheie aici. Continuăm în UEFA Europa League, unde vom întâlni în play-off-ul competiției formația din Serbia, Steaua Roșie Belgrad.

Capul sus, băieți! Rămânem uniți!

Hai CFR! 🚂

CFR 1907 Cluj: Arlauskis – Susic, Manea, Bouhenna, Cestor, Camora (cpt.) – Deac, Fofana (Rodriguez 46’), Sigurjonsson (Alibec 46’) – Omrani (Costache 77’), Păun

Rezerve: Bălgrădean, Otto, Ciobotariu, Debeljuh, Graovac, Hoban, Itu, Latovlevici, Tahiri