BILETE PENTRU MECIUL CU FC DINAMO!

28-feb.-2022 15:33

Bilete pentru meciul cu FC Dinamo – campanie destinată exclusiv abonaților care doresc să cumpere bilete pentru prieteni/familie! 

Începând de marți, 1 martie, până vineri, 4 martie inclusiv, abonații noștri pentru sezonul 2021/2022 vor avea posibilitatea să achiziționeze bilete cu 20% reducere la meciul cu FC Dinamo de duminică, 6 martie, ora 17.30, de la casele de bilete de la stadion, după următorul program:

MARȚI, JOI ȘI VINERI – 12:00 – 16:00

MIERCURI 16:00 – 19:00

Pentru a se bucura de beneficiile acestei campanii, abonații trebuie să aibă asupra lor cardul de abonat în momentul în care vin să achiziționeze bilete.


La finalul acestei campanii destinate exlusiv abonaților, clubul va pune la vânzare online biletele rămase pentru oricine dorește să vină la meci (bilete la preț întreg). De asemenea, dacă vor rămâne bilete disponibile, acestea vor putea fi achiziționate și duminică de la casele de la stadion.

PREȚURI BILETE (din aceste prețuri se scade reducerea de 20% pentru abonați de marți până vineri):

  • Tribuna 1- 30 lei
  • Tribuna 2 – 25 lei
  • Peluza – 15 lei

În contextul pandemiei, vă reamintim că meciurile se dispută cu o capacitate redusă de 30%, iar accesul pe stadion este permis doar persoanelor care:

– sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare
– se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu virusul SARS-COV2
– prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore)

Duminică, în ziua meciului, începând cu ora 15:00, suporterii vor avea posibilitatea testării COVID-19, chiar la stadion. Testarea rapidă antigen costă 20 lei și va fi efectuată la ambulanța amplasată în zona Tribunei II.

Copiii sub 12 ani au intrare gratuită la acest meci și sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare!

Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil!

Vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie în incinta stadionului.