BILETE ONLINE PENTRU MECIUL CU U CLUJ

08-mart.-2023 20:55

Clubul nostru, firma de pază, Jandarmeria și Poliția s-au mobilizat suplimentar pentru jocul de luni pentru a menține ordinea și siguranța în rândul spectatorilor, atât în interiorul, cât și în exteriorul stadionului. Indiferent de rivalitatea sportivă dintre cele două cluburi, descurajăm și suntem complet împotriva oricăror acte de violență între suporteri. Facem apel la calm și la un comportament civilizat, pentru a ne bucura de derby-ul pe care acest oraș îl merită.

Menționăm că, în ciuda tuturor informațiilor contradictorii apărute în mediul online, dorim să punctăm încă o dată faptul că, în urma înțelegerii dintre cele două cluburi, de la întâlnirea de ieri, s-a decis ca suporterii Universității Cluj să aibă posibilitatea de a-și achiziționa bilete, în mod organizat, doar în zonele pe care le-am anunțat ieri, în speță sectorul 28, în Peluza 1, și sectoarele 37, 46, 38 și 47, în Tribuna 2. Accesul acestora se va face pe o cale separată față de cea pe care o vor folosi suporterii noștri. În plus, între această zonă și restul stadionului va exista o zonă-tampon, pentru a evita posibilele incidente nedorite.

Dragi CFRiști, vă invităm să vă achiziționați bilete online și să susțineți Campioana României pe stadion, pentru a reuși să obținem un nou succes important.

➡️ BILETE ONLINE: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-u-cluj/

Indiferent de vârstă, copiii au nevoie de bilet la acest meci!