BALLKANI – CFR CLUJ 1-1

08-sept.-2022 22:54

CFR Cluj a remizat, scor 1-1 (0-0), în deplasare cu Ballkani, în primul meci din grupa G UEFA Europa Conference League.

CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei prin Ciprian Deac, în minutul 9. Decarul nostru a șutat din marginea suprafeței de pedeapsă, însă portarul gazdelor a respins cu dificultate. Roger a avut și el o șansă în minutul 21, însă șutul său din interiorul careului a trcut pe lângă poartă. În minutul 30, gazdele au avut și ele o ocazie importantă la șutul din afara careului reușit de Krasniqi.

În minutul 54, Păun a primit o minge în interiorul careului și a trimis cu capul, însă balonul a fost reținut de portarul Frasheri. În minutul 62, Boateng a avut șansa deschiderii scorului, însă șutul său a trecut puțin peste poartă. Gazdele au deschis scorul în minutul 65 prin Thaci, cu un șut puternic din marginea careului de 6 metri. În minutul 90, Yuri a adus egalarea pentru echipa noastră, după ce le-a luat fața fundașilor Thaci și Frasheri, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Echipa de start: Scuffet – Braun, Yuri, Burcă, Camora (c) – Lovro (86’ Buș), Boateng (73’ Bordeianu), Deac (73’ Petrila) – Vito (46’ Păun), Yeboah, Roger (62’ Malele)

Rezerve: Bălgrădean – Brucic, Manea, Billong, Janga, Kolinger, Muhar

Pentru echipa noastră urmează meciul din campionat cu Universitatea Craiova, duminică, ora 21:30. Bilete pentru acest meci: https://www.bilete.ro/cfr-cluj-universitatea-craiova-superliga/

Hai CFR!