AUTOWORLD – VOLKSWAGEN, NOUL PARTENER AL CFR-ULUI!

02-feb.-2018 16:41

Autoworld – Volkswagen este, începând de ieri, 1 februarie 2018, cel mai nou partener al clubului CFR 1907 Cluj. Liderul României la Fotbal se asociază cu liderul mondial pe piața automobilistică, Volkswagen, prin intermediul Autoworld, unul din principalii dealeri marca VW în România.

La evenimentul în care a fost anunţată asocierea dintre cele două branduri de success au participat jucătorii echipei CFR 1907 Cluj, staff-ul tehnic, oficialii clubului, și reprezentanții Autoworld România.

“Suntem bucuroși că am reușit să semnăm un parteneriat cu brandul de succes, Autoworld – Volkswagen. Noi, CFR, împreună cu Autoworld -Volkswagen, sperăm să facem noi pași spre performanță și să ne sprijinim reciproc în această călătorie. Ne dorim ca împreună cu mașinile Volkswagen Up și Volkswagen Golf să mergem spre locul 1 și să câștigăm campionatul”, a declarat Iuliu Mureșan, directorul general al CFR-ului.

„Ne bucurăm că am reușit să semnăm un parteneriat cu CFR 1907 Cluj. Este un parteneriat de performanță alături de această echipă clujeană, care se situează pe locul I în România și sperăm să termine tot pe aceeași poziție și la finalul campionatului. Autoworld – Volkswagen este cel mai mare dealer auto din Transilvania și ocupă locul I între dealerii Volkswagen din provincie. Ne dorim un parteneriat de lungă durată, tocmai de aceea credem în sloganul ales: Football  e-motion. Așa cum mașinile noastre, Volkswagen și Audi, se conduc cu emoție și pasiune, așa și fotbalul se joacă sub aceleași trăiri”, a declarat Florin Pușcaș, directorul de vânzări Autoworld – Volkswagen.