ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ 3-2

31-aug.-2019 23:38

Echipa noastră a suferit primul eșec în acest sezon al Ligii 1 la Giurgiu, în fața Astrei, scor 3-2, în urma unui meci cu multe decizii controversate de arbitraj.

CFR Cluj a început bine partida de la Giurgiu și și-a creat primele ocazii de poartă prin Pereira și Traore, cel care a fost aproape de primul gol după revenirea la CFR. În minutul 27, Păun a deschis scorul pentru echipa noastră cu un voleu extraordinar direct la vinclu. Câteva minute mai târziu, centralul Colțescu a acordat un penalty controversat pentru Astra la un presupus fault al lui Cestor asupra lui Begue. În minutul 41, Pereira a primit ușor un cartonaș galben, iar ca urmare a acestui moment, centralul Coltescu l-a trimis în tribune pe antrenorul nostru Dan Petrescu pentru că a intrat câțiva metri în suprafața de joc.

În minutul 51, Traore a pasat bine pentru Golofca, însă atacantul nostru a ratat din numai câțiva metri șansa primului gol la CFR. După numai câteva minute, Astra a trecut în avantaj, după reușita din  lovitură liberă a lui Valentin Gheorghe. După un singur minut, căpitanul Camora a primit al doilea galben total eronat. Vâtcă a fost și el trimis la cabine, în minutul 61, Astra a primit un nou penalty, iar echipa noastră a rămas în 9 oameni și cu antrenorul eliminat. Radunovici a transformat pentru 3-1. În prelungiri și cu echipa decimată, Păun a marcat un nou gol extraordinar și a stabilit scorul final al partidei, 3-2 pentru Astra Giurgiu.

Ne așteaptă o pauză binemeritată după o perioadă extrem de încărcată. Băieții își vor încărca bateriile pentru meciurile din grupele Europa League și pentru cele din Liga 1 care vor urma.

Echipa de start: Vâtcă – Peteleu, Burcă, Cestor, Camora – Hoban, Itu (40’ Djokovic), Păun – Pereira (46’ Golofca), Traore (63’ A. Rus), Costache

Rezerve: Butean, Omrani, Pașcanu, Sylla

Hai CFR!