ASTRA GIURGIU – CFR CLUJ 2-2

24-apr.-2019 20:46

CFR Cluj a remizat, scor 2-2 (5-3 la general), la Giurgiu, împotriva Astrei, în manșa retur a semifinalelor Cupei României, însă a ratat calificarea în ultimul act al competiției.

Mate Males a semnat cele mai mari ocazii ale echipei noastre în prima repriză. Fundașul croat a șutat în forță spre poartă în două rânduri, iar unul dintre șuturi a fost scos de sub transversală de Lazar. Astra a deschis scorul câteva minute mai târziu, după ce Butean l-a învins pe Fernandez din lovitură liberă. În minutul 36, Mureșan a comis un fault în careu, arbitrul a acordat penalty, iar Alibec a făcut 2-0 pentru Astra. Imediat după acest gol, Costache a redus din diferență pentru echipa noastră, după o pasă perfectă a lui Omrani.

Intrat în repriza secundă, George Țucudean a scos un penalty, însă din păcate Ciprian Deac a ratat de la punctul cu var. La faza imediat următoare, Costache a restabilit egalitatea pe tabelă, după o combinație cu Peteleu. Până la final, echipa noastră a avut inițiativa, însă fără a mai avea alte ocazii importante de poartă.

După 5-3 la general, am ratat calificarea în finala Cupei României, însă mai avem 4 finale până să ne atingem celălalt obiectiv: câștigarea campionatului! Vă așteptăm alături de noi luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, să ne susțineți împotriva Viitorului!

Avem nevoie de voi! Împreună suntem mai puternici!

Bilete online: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-fc-viitorul-liga-i-betano/

CFR Cluj: Fernandez – Peteleu, Mureșan, Lang, Camora (46’ Manea) – Hoban, Males – Ioniță (35’ Deac), Moutinho (61’ Țucudean), Costache – Omrani

Rezerve: A. Rus – Păun, Djokovic, Boli

Hai CFR!