Astra Giurgiu 1 – 2 CFR Cluj | O noua victorie impotriva campioanei!

01-dec.-2016 12:04

Astra Giurgiu 1 – 2 CFR Cluj

În această seară la Giurgiu, băieții noștri au făcut un nou joc excelent în fața campioanei României, Astra Giurgiu. Cristi Bud a deschis scorul foarte repede, încă din minutul 5 al partidei, din assist-ul perfect al lui Filipe Nascimento. Denis Alibec a adus egalitatea în minutul 13 cu un șut foarte frumos în vinclul porții lui Vâtcă, doar pentru ca pasatorul de la golul lui Bud, Filipe Nascimento, să transforme o lovitură de pedeapsă în minutul 21. Astra a continuat atacurile la poarta noastră, însă Vâtcă a făcut o primă repriză excelentă, parând trei ocazii.

Cea de-a doua repriză s-a desfășurat la fel, cu Astra încercând revenirea, iar cu băieții noștri încercând arma contra-atacului. Schimbările efectuate în a doua repriză de Vasile Miriuță au întărit liniile și jocul a decurs perfect în favoarea noastră, cu o echipă a Astrei care nu a mai reușit să revină pe tabelă.

Încă o victorie mare pentru noi, trei puncte uriașe în lupta pentru îndeplinirea obiectivului, locul de Play-Off, însă jocul acesta minunat ne face să ne dorim mai mult de atât. Se poate, toată lumea vede că se poate mai mult și am arătat că înfrângerea din etapa trecută a fost o întâmplare, un proverbial „duș rece”.

Hai CFR!!!

Astra Giurgiu:

Gavrilas – Maranhao, Oros (Kortzorg ’84), Alves G. (Alves R. ’46), Stan – Lovin, Seto – Teixeira (Florea ’71), Budescu, Ionita – Alibec

Rezerve: Bosneag, Balaure, Alves R., Florea, Kortzorg, Mansaly, Nicoara

Antrenor: Marius Sumudica

CFR Cluj:

Vatca – Camora, Muresan, Larie, Tiago Lopes – Rus, Nascimento (Ene ’87) – Nouvier, Sorsa, Paun (Chirita ’81) – Bud (Omrani ’77)

Rezerve: Marc, Ene, Peteleu, Chirita, Juan Carlos, Negrut, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuta