ASA Tg Mures 1 – 3 CFR Cluj | O victorie a intregii familii CFR

30-sept.-2016 22:04

ASA Targu Mures 1 – 3 CFR Cluj

O primă repriză din nou foarte bună în această seară făcută de băieții noștri, cu o posesie clară în deplasarea de la Târgu Mureș. Același Filipe Nascimento a marcat și în această partidă, încă din minutul 16, concretizând și demonstrând încă o dată forma bună pe care băieții noștri o au în această parte a sezonului. Cert este că ultima înfrângere o putem aminti în luna iulie, dincolo de loteria penalty-urilor din Cupa Ligii, unde chiar ASA a trecut mai departe.

Dacă prima repriză a fost bună, cea de-a doua repriză a fost, însă, excelentă! Andrei Mureșan l-a înlocuit pe marcatorul golului la pauză, iar în minutul 55 majorează scorul. Ce frumoasă revenire în echipă a avut Andrei Mureșan, cu gol! Jocul nostru bun a continuat să dea roade, în minutul 83 Omrani marchează din nou de la venirea la echipă și aduce liniștea pe final de partidă, chiar dacă Zicu a redus din diferență chiar în minutul următor.

O nouă deplasare dificilă, o nouă victorie importantă și alte trei puncte care ne aduc mai aproape decât credea oricine, înaintea startului acestui sezon, de Play-Off. Rezultatele vor continua să apară dacă în continuare vom face astfel de jocuri, precum acesta de la Târgu Mureș sau precum cele cu Voluntari și Steaua. Felicitari încă o dată, băieți, a fost o deplasare pe care cu siguranță cu toții o vom ține minte!

Hai CFR!!!

ASA Targu Mures:

Mingote – Mendy (Jakobovich ’46), Netzer, Dobrosavlevici, Iordache – Zicu, Dica (Morar ’63), Muresan, Matei – Rus (Kuku ’46), Surdu

Rezerve: Viciu, Ursu, Morar, Kuku, Jakobovich, Ionita, Candrea

CFR Cluj:

Minca – Peteleu, Horj, Larie, Tiago Lopes – Nascimento (Muresan ’46), Rus – Nouvier, Juan Ruiz, Sorsa (Paun ’55 > Chirita ’76) – Omrani

Rezerve: Marc, Ene, Muresan, Neagu, Chirita, Paun, Negrut