ANUNȚ IMPORTANT! AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT!

21-mai-2021 16:59

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că, după un sezon cu tribunele goale, începând cu meciul CFR Cluj – FCSB (marți, 25 mai, ora 20:30), ultimul din acest sezon, este permis accesul fanilor pe stadion.

Momentan, conform procedurilor de organizare, numărul suporterilor este limitat la 25% din capacitatea arenei, dar suntem încrezători că împreună vom reuși să revenim la normalitate în viitorul apropiat. Vă atragem atenția că, în interiorul Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, spectatorii sunt obligați să respecte următorul regulament!
 
1. Abonații din sezonul 2019-2020 vor primi un bilet gratuit pe baza cardului de abonat, în tribuna în care au avut abonament. Clubul CFR 1907 Cluj nu poate garanta că sectorul indicat pe tichet va coincide cu sectorul de pe cardul de abonament, din pricina măsurilor de prevenție anti-COVID-19. De asemenea, toți abonații vor primi încă un tichet gratuit, cu posibilitatea însă ca acesta să fie valabil în alt sector sau chiar altă tribună. Nu se vor comercializa alte bilete în afara celor destinate abonaților!
 
2. La ridicarea biletelor gratuite, suporterii trebuie să prezinte cardul de abonat (fizic, original) și să ofere numele celor două persoane care vor fi prezente la meci, precum și Codul Numeric Personal (CNP). Atenție, BILETELE NU SUNT TRANSMISIBILE!
 
PROGRAM CASIERIE:
• SÂMBĂTĂ, 22 mai – 12:00 – 18:00
• DUMINICĂ, 23 mai – 12:00 – 18:00
• LUNI, 24 mai – 10:00 – 13:00
 
3. Toți spectatorii (inclusiv copiii) care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ÎN FORMAT FIZIC, LISTATE. 
 
4. TOȚI FANII AU OBLIGATIVITATEA SĂ RESPECTE LOCUL PRECIZAT PE BILET. În cazul nerespectării locului, fanii vor fi îndrumați să părăsească incinta stadionului.
 
5. Accesul în arenă nu este permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultăți de respirație.
 
6. Nu este permis accesul în stadion cu mâncare și/sau băutură.
 
7. Accesul în arenă este permis doar cu genți cu mărimea maximă a unei foi A4 (20×30 cm).
 
8. PĂSTRAREA DISTANȚEI DE MINIM 1,5 METRI ESTE OBLIGATORIE în fiecare zonă din stadion.
 
9. PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE pe toată durata evenimentului sportiv.
Accesul în arenă începe de la ora 18:00.
 
Este obligatorie respectarea prevederilor din Art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și Art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor.