Am obtinut un punct si am castigat o echipa!

13-mart.-2016 20:02

ACS Poli Timisoara 2 – 2 CFR Cluj

Uneori așa este fotbalul: ataci și domini, dar golul vine tot în poarta ta. Cam astfel s-au desfășurat primele minute ale partidei din Banat în compania celor de la ACS Poli Timișoara. Ovidiu Popescu a deschis scorul în min. 10 al partidei, la prima ocazie a timișorenilor. Starea terenul a făcut dificilă păstrarea îndelungată a posesiei pentru ambele echipe, jocul continuând cu destul de multe întreruperi. În minutul 42, Dani Coelho comite un fault în careu, care permite timișorenilor să se distanțeze la 2-0, prin penalty-ul transformat de Zicu. Acesta a fost și scorul la pauză.

Împinși din spate de rezultat, mai mult, echipa lui Florin Marin a fost cea care a început mai în forță cea de-a doua repriză. Andrei Mureșan vede extrem de ușor al doilea galben și părăsește terenul în min. 58, îngreunând astfel încercările de revenire în joc ale echipei noastre. În a doua jumătate a reprizei a doua, gazdele s-au retras în terenul lor, și ne-au invitat la joc, Bud fiind aproape de reducerea diferenței în min. 78, însă șutul său trece puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Strauss. Camora, la meciul său cu numărul 160, marchează pentru noi și aduce scorul la 2-1 în min. 90+1. La ultima fază a meciului, în min. 90+4, Davide Petrucci obține egalarea și aduce un punct aproape nesperat echipei noastre.

Una caldă și una călduță până acum în Play-Out-ul Ligii 1 Orange. Reușim să obținem un punct uriaș în această seară, după ce gazdele au condus până în prelungirile meciului cu 2-0. Forcingul băieților a fost răsplătit cu egalarea chiar la ultima fază a meciului! Continuăm munca, continuăm lupta pentru puncte, iar etapa următoare ne vedem acasă. Mergem mai departe!

Hai CFR!

CFR Cluj:

Marc – Camora, Goian, Muresan, Dani – Ruiz (Larie ’61), Petrucci, Gomelt (Nouvier ’46) – Paun (Bud ’46), Jakolis, Cristian Lopez

ACS Poli Timisoara:

Strauss – Belu-Iordache, Torres, Scutaru (Jenkins ’74), Dan Popescu – Llorente, Melinte – O. Popescu (Pisas ’78), Hernandez (Doman ’83), Zicu – Elek