AM ÎNVINS, NE-AM CALIFICAT! CFR – LINCOLN 2-0

28-iul.-2021 23:03

CFR 1907 Cluj a învins Lincoln Red Imps FC, scor 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru manșa retur a turului II preliminar UEFA Champions League.

Hotărâți să tranșeze soarta partidei încă din prima repriză, băieții noștri au pus stăpânire pe joc încă din primul minut, iar ocaziile s-au întețit la poarta oaspeților. Cel care a spart gheața avea să fie Mike Cestor, fundașul nostru fructificând impecabil, cu stângul, o minge pornită de la Mateo Susic și recentrată ulterior de Runar Mar Sigurjonsson (18). 

După alte câteva șanse importante, printre care o reluare acrobatică a lui Alexandru Chipciu (27), blocată cu greu de Soler Ortuno, și un șut la firul ierbii al lui Mario Camora (38), echipa noastră a încheiat en fanfare prima repriză a returului din Gruia, dominând campioana din Gibraltar, o formație ambițioasă, care nu s-a predat ușor.

Runar Mar Sigurjonsson, ce bijuterie!

Deși au început mai deciși a doua parte a jocului, oaspeții au fost puși la respect în stil de mare campion de Runar Mar Sigurjonsson, care a țintit pânza de la vinclu, de la mare distanță, cu un șut absolut fantastic din lovitură liberă (58)! A fost golul care a închis și tabela, CFR obținând atât o victorie meritată, cât și o calificare muncită! Drumul nostru european continuă!

Bravo, băieți, suntem mândri de voi!

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1)
G. Arlauskis – M. Camora (cpt.), M. Cestor, D. Graovac, M. Susic – R. Sigurjonsson (G. Fofana 74), O. Hoban (J. Rodriguez 46) – A. Păun, C. Deac (A. Tahiri 46), A. Chipciu (V. Costache 62) – G. Debeljuh (B. Omrani 62) / Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve: C. Bălgrădean, O. Hindrich, D. Ciobotariu, I. Latovlevici, C. Petrila, G. Fofana, C. Itu