ACTIVITĂȚILE OFICIALE ÎNAINTEA MECIULUI CU DINAMO ZAGREB ȘI JURNALIȘTII ACREDITAȚI!

24-aug.-2020 16:45

CFR Cluj anunță programarea activităților oficiale înaintea meciului din Turul 2 Preliminar UEFA Champions League cu GNK Dinamo Zagreb, de miercuri, 26 august, ora 21:00.

Programul acțiunilor de presă, marți, 25 august, de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu:
– Ora 18:30 – conferință de presă GNK Dinamo Zagreb
– Ora 19:00 – antrenament oficial GNK Dinamo Zagreb, deschis presei în primele 15 minute
– Ora 19:30 – conferință de presă FC CFR 1907 Cluj
– Ora 20:00 – antrenament oficial FC CFR 1907 Cluj, deschis presei în primele 15 minute

Jurnaliștii acreditați sunt obligați să respecte toate prevederile Protocolului UEFA atașat aici ➡️ PROTOCOL UEFA

Lista jurnaliștilor acreditați ➡️ Acreditare FC CFR 1907 Cluj – Dinamo Zagreb

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Sala de pregătire media este închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Jurnaliștii nedeținători de drepturi TV își vor depozita camerele de filmat în spațiul de depozitare din parcarea de la Tribuna 2 până la finalul partidei.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt.

Conferința de presă de la finalul partidei și din ziua premergătoare partidei ei va fi organizată doar cu prezența reprezentanților mass-media care au solicitat și au primit acordul de a fi în sală. Jurnaliștii trebuie să stea asezați pe scaunele pregătite de către club și să nu schimbe locul acestora.

Niciun alt interviu nu va fi organizat la stadion în ziua meciului, decât conferința de presă și flash interviurile pentru deținătorul de drepturi TV.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă așteptăm!