ACREDITĂRI PENTRU MECIUL CU ACADEMICA CLINCENI

26-nov.-2021 22:59

Publicăm detaliile referitoare la procesul de acreditare pentru meciul CFR 1907 Cluj – Academica Clinceni.

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – Academica Clinceni de luni, 29 noiembrie 2021, ora 20:30, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 28 noiembrie, ora 12:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată sau o poză la legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

În subiectul e-mailul vă rugăm să menționați meciul pentru care solicitați acreditare (ex: Acreditare CFR Cluj – Academica Clinceni). 

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, certificatul digital “Covid 19”.

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media.
  2. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.
  3. La intrarea în stadion, reprezentanții mass-media se vor supune triajului epidemiologic efectuat

Toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să prezinte “Certificat digital Covid-19”.