ACREDITĂRI PENTRU MECIUL CSKA SOFIA – CFR CLUJ

14-oct.-2020 10:51

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CSKA Sofia – CFR 1907 Cluj, din data de 22 octombrie 2020, ora României 19:55, trebuie să trimită pe adresa de e- mail acreditaremedia@cfr1907.ro o solicitare în acest sens până vineri, 16 octombrie, ora 12:00.

Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul 2020.

Datorită faptului că numărul reprezentanților media pe stadion este limitat, clubul CSKA Sofia ne-a informat că numărul maxim de jurnaliști din România care vor putea fi prezenți la acest meci este de 15 persoane. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări în funcție de disponibilitatea anunțată mai sus și va anunța vineri, 16 octombrie, lista finala cu jurnaliștii acreditați.

Aici găsiți Protocolul de reluare a competițiilor UEFA  (actualizat in octombrie 2020) ➡️ UEFA Return to Play Protocol site