ACREDITĂRI PENTRU MECIUL CFR CLUJ – RANDERS FC

23-sept.-2021 11:57

Publicăm detaliile referitoare la procesul de acreditare pentru meciul CFR 1907 Cluj – Randers FC. 

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – Randers FC de joi, 30 septembrie 2021, ora 19:45, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până luni, 27 septembrie, ora 12:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

În subiectul e-mailul vă rugăm să menționați meciul pentru care solicitați acreditare (ex: Acreditare CFR Cluj – Randers FC). 

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media.
  2. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Aici găsiți Protocolul desfășurare competiții ➡️ 210813 Protocol competitii fotbal

Aici găsiți ultima versiune a protocolului UEFA (v5) ➡️ uefa_return_to_play_protocolv5

Vă mulțumim!