ACREDITARI PENTRU MECIUL CFR CLUJ – GAZ METAN

02-oct.-2021 16:23

Publicăm detaliile referitoare la procesul de acreditare pentru meciul CFR 1907 Cluj – Gaz Metan Mediaș. 

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – Gaz Metan Mediaș  de duminică, 3 octombrie, ora 18:00, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 3 octombrie, ora 12:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

În subiectul e-mailul vă rugăm să menționați meciul pentru care solicitați acreditare (ex: Acreditare CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș). 

📌 Conform hotărârii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, la meci pot participa doar persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.

IMPORTANT ❗ Dovada vaccinării sau trecerii prin boală se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat prin aplicaţia mobilă de verificare la porțile de acces ale stadionului.

Noul protocol emis de FRF ➡️ Protocol-desfasurare-competitii-fotbal

Vă mulțumim!