ACREDITĂRI PENTRU MECIUL CFR CLUJ – FK JABLONEC

02-dec.-2021 11:38

Publicăm detaliile referitoare la procesul de acreditare pentru meciul CFR 1907 Cluj – FK Jablonec. 

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – FK Jablonec de joi, 9 decembrie 2021, ora 19:45, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 5 decembrie, ora 14:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată sau o poză la legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

În subiectul e-mailul vă rugăm să menționați meciul pentru care solicitați acreditare (ex: Acreditare CFR Cluj – FK Jablonec). 

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, certificatul digital “Covid 19”.

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate la 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media.
  2. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.
  3. La intrarea în stadion, reprezentanții mass-media se vor supune triajului epidemiologic efectuat.