ACREDITARI PENTRU MECIUL CFR CLUJ – DINAMO ZAGREB

21-aug.-2020 16:41

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – Dinamo Zagreb, din data de 26 august 2020, ora 21:00, trebuie să trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro o solicitare în acest sens până duminică, 23 august, ora 12:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul 2020.

În conformitate cu Protocolul de reluare a competițiilor UEFA, facem următoarele precizări:

  1. Numărul de acreditări la masa presei se acordă în funcție de disponibilitate, cu respectarea distanței de 2 metri între jurnaliști. Astfel, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” avem disponibile pentru acest meci 30 de locuri la masa presei (aici se includ reprezentanții presei scrise, radio, TV – inclusiv reporterii deținătorilor de drepturi TV și reprezentanții media ai celor două cluburi)
  2. Se acordă un total de maxim 16 acreditări foto, iar fotografii vor sta poziționați în locurile marcate de către club astfel: 8 fotografi în spatele fiecărei porți, câte patru în stânga și în dreapta fiecărei porți. 
  3. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări în funcție de disponibilitate.

Conferințele de presă se vor desfășura atât înainte cât și după meciuri respectând distanța de 2 metri unul față de celălalt. Fiindcă în sala de conferințe locurile sunt mai puține decât la masa presei, o să vă rog să menționați în e-mail cei care doriți accesul la aceste activități oficiale, iar în funcție de disponibilitate, noi vă vom permite accesul.

Aici găsiți Protocolul de reluare a competițiilor UEFA  ➡️ PROTOCOL UEFA