ACREDITARI PENTRU MECIUL CFR CLUJ – AZ ALKMAAR

13-oct.-2021 13:20

Publicăm detaliile referitoare la procesul de acreditare pentru meciul CFR 1907 Cluj – AZ Alkmaar. 

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – AZ Alkmaar de joi, 21 octombrie 2021, ora 22:00, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până vineri, 15 octombrie, ora 16:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată sau o poză la legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

În subiectul e-mailul vă rugăm să menționați meciul pentru care solicitați acreditare (ex: Acreditare CFR Cluj – AZ Alkmaar). 

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, certificatul digital care atestă vaccinarea anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore), rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore) sau certificatul digital care atestă că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media.
  2. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Aici găsiți Protocolul desfășurare competiții ➡️ Protocol-desfasurare-competitii-fotbal

Aici găsiți ultima versiune a protocolului UEFA (v5) ➡️ uefa_return_to_play_protocolv5

Vă mulțumim!